Ballonnen

Ballonnen maken altijd een feestelijke indruk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Leenders Entertainment & Evenementen ook haar specialisten in dienst heeft voor het verzorgen van allerlei ballonacties. Ook op dit gebied is Leenders Entertainment & Evenementen de juiste partner voor toepassingen voor uw evenement of feest.

Voor iedere gelegenheid en budget kunnen wij een ballondecoratie op maat verzorgen. Ieder (bedrijfs)feest kunnen we in de door u gewenste kleuren aankleden, eventueel gebruik makend van met uw tekst of logo bedrukte ballonnen. Tevens verzorgen wij openingen, presentaties, etc. al dan niet omlijst met pyrotechnische ondersteuning (vuurwerk geheel verzorgd incl. vergunning).

Wat dacht u bijvoorbeeld van een champagnefles van zo'n 9 meter hoog, waaruit ongeveer 1000 ballonnen ontsnappen d.m.v. een handeling van een door uw geselecteerde gast of medewerker. Of bijvoorbeeld een ballonwand geheel opgebouwd uit uw bedrijfskleuren en voorzien van uw logo. Door een druk op de knop wordt vervolgens uw nieuwe product gepresenteerd, of opent u uw nieuwe (kantoor)pand of onthult u een tekstbord met uw logo, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij kunnen uw feest, evenement of bijeenkomst omlijsten met een ballonoplating of dropping van 500 tot wel 100.000 ballonnen. Echt alles is mogelijk met ballonnen. Of u uw feest nu geeft in uw eigen huiskamer of in een stadion, Leenders Entertainment en Evenementen verzorgt en decoreert het voor u. Wilt u meer informatie betreffende mogelijkeden voor uw gelegenheid, neemt u dan gerust contact met ons op.

THE BLUES BROTHERS REVIVAL...... LIVE!!!

Na veler verzoek is het dan zover... onze weergaloze act van de Blues Brothers Revival  is nu ook LIVE te boeken! 
lees meer >>