Leenders Entertainment en Evenementen is flink groeiende. Dat is u misschien niet onopgemerkt gebleven. Onze acts, themafeesten en diensten voor evenementenorganisatie raken meer en meer bekend. Daarom in deze nieuwsbrief de laatste ontwikkelingen omtrent onze acts, diensten en al het nieuws over onze ballonnen-tak.

Door de toenemende groei en vraag in de afgelopen jaren voor ballondecoraties en het leveren van (bedrukte) ballonnen, heeft Leenders Entertainment en Evenementen een nieuwe strategie voor de toekomst. Vanwege enorme drukte worden de verschillende takken binnen Leenders Entertainment verdeeld. De activiteiten voor ballondecoraties, het leveren van ballonnen, helium en aanverwante artikelen gebeurt nu via onze nieuwe zusteronderneming: ID Ballon. Geheel nieuw is ook de ONLINE SHOP

De laatste tijd is er intensief, maar bovenal op een zeer prettige manier samengewerkt met Annie Matie Entertainment te Weert. In goed overleg is besloten om de exclusieve acts van Leenders Entertainment ook via Annie Matie te verkopen. Zij zetten zich in voor het management van onze exclusieve acts en verzorgen alle contractafhandelingen van de artiesten. Voor meer informatie over Annie Matie en onze samenwerking klikt u hier.

Deze herstructurering betekent voor u als klant het volgende: Leenders Entertainment en Evenementen kan zich meer en meer gaan richten op de compete organisatie van uw evenement. Of het nu enkel gaat om een artiest, een zaalaankleding of de totale organisatie van feesten van 50 tot 50.000 personen, Leenders Entertainment en Evenementen biedt u één enkel aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen.

In samenwerking met onze vaste partners verzorgt Leenders Entertainment en Evenementen het van A tot Z. Denk hierbij ook aan alle mogelijke lokaties, catering, audio-visuele producties, tot aan een complete campagne toe. Wij nodigen u dan ook uit om een kijkje te nemen op onze site voor meer informatie. Mocht nu nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 
__________________________________________________________________________ 

HET IS WEER ZO VER!!! GOOCHEL PIET KOMT DIT JAAR WEER NAAR NEDERLAND

 

Zoveel kinderen blij gemaakt, zoveel leuke reacties, zoveel mooie tekeningen... De reacties over zijn goochelshow zijn geweldig.  "Eerst dachten we dat GOOCHEL PIET niet kon goochelen, maar telkens weet hij ons weer te verrassen" , " Het was geweldig, niet alleen de kinderen zaten met open mond te kijken, ook de ouders stonden perplex" , " Leuk voor jong én oud!". Het zijn slechts enkele reacties die wij vorig jaar over GOOCHEL PIET mochten ontvangen. Daarom komt hij door dat overweldigen succes ook dit jaar weer naar Nederland! Denkt u er aan om Sinterklaas uit te nodigen op uw bedrijf, bij de vereniging, bij u thuis of waar dan ook? Vraag dan meteen of hij GOOCHEL PIET alvast vooruit stuurt!  Wees er op tijd bij!

 • Kinderen worden actief betrokken bij de show vol humor en goochelarij. Vaak moeten de kinderen de boel weer zien te herstellen, omdat GOOCHEL PIET door zijn gestuntel en gekke capriolen al zijn goocheltrucs dreigt te laten mislukken! Gelukkig komt door alle samenwerking alles toch nog (op zeer humoristische wijze) op zijn pootjes terecht.

 • Met GOOCHEL PIET haalt u het SinterklaasFEEST pas echt in huis! 


  VERNIEUWDE THEMAFEESTEN

  Kijk onder het Menuitem  "bedrijfsfeesten" om onze vernieuwde themafeesten voorzien van topentertainment te bekijken. U kunt kosteloos een aantal flyers (zonder enige reclame-uitingen) bij ons bestellen. Wij sturen u de gewenste flyers toe die u uit kunt delen en/of kunt voorzien van uw eigen reclame. Binnenkort meer nieuws over onze vernieuwde themafeesten!!!


  THE BLUES BROTHERS REVIVAL...... LIVE!!!

  Na veler verzoek is het dan zover... onze weergaloze act van de Blues Brothers Revival is nu ook LIVE te boeken! 

   The Blues Brothers zijn terug, en hoe! In een wervelende show van muziek en dans. Doorspekt met wereldberoemde songs zoals: 'Everybody needs somebody to love', 'Do you love me' en natuurlijk ook het swingende 'Sweet home Chicago'!

  The Blues Brothers Revival

  Jongens die er alles voor over hebben om de echte rythm & blues voor u te spelen. Zij willen koste wat het kost de blues laten voortleven bij iedereen. En het resultaat is natuurlijk denderend!

  The Blues Brothers Revival is een gevarieerde spetterende muzikale show met veel humor, waarbij het publiek zowel herkenning als verrassing kan verwachten. Diverse thema's passeren de revue. Veel show, muziek, dans en gekkigheid dus, waarbij het publiek luidkeels massal meezingt en hilarisch joelt wanneer er toeschouwers op het podium gelokt worden.                                            

  The Blues Brothers Revival                    

  Voor een opwindende  afwisseling van uw feestavond of evenement!


   

  THE BLUES BROTHERS REVIVAL...... LIVE!!!

  Na veler verzoek is het dan zover... onze weergaloze act van de Blues Brothers Revival  is nu ook LIVE te boeken! 
  lees meer >>