Bedrijfsfeesten

U hoeft bijna niets meer te doen aan de organisatie van uw volgende feest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, themafeest, jubileum, opening, uitstapje, sportdag of personeelsweekend. Laat ons zakelijke evenementenbureau uw feest van A tot Z organiseren, van uitnodiging, locatie, catering, muziek, bands, artiesten, entertainment, aankleding, bloem- en groendecoratie tot aan het bedankje. De invulling van het feest wordt een afspiegeling van hetgeen waar u voor staat. Een schitterend feest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, themafeest, jubileum, opening, uitstapje, sportdag of personeelsweekend gebaseerd op uw specifieke wensen en eisen.

Heeft u zelf een feest idee en weet u niet of het valt te realiseren? Praat er eens met Leenders Evenementen & Entertainment over. Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunnen wij u meer uitleg geven over de vele mogelijkheden, we laten u dan ook uitgebreid foto- en/of videomateriaal zien van verschillende bedrijfsfeesten. Om de beeldvorming compleet te maken kunt u, indien u wenst, eens een kijkje nemen bij een door ons georganiseerd feest (na overleg met onze opdrachtgever).

Kunnen wij als evenementenorganisatie uw bedrijf, instelling of organisatie in de toekomst ook helpen met de organisatie van uw feest, bedrijsfeest, themafeest, personeelsfeest, bedrijfsuitje, sportdag, incentive, opening of jubileum, neemt u dan rechtstreeks contact op of via het contactformulier op de site.

THE BLUES BROTHERS REVIVAL...... LIVE!!!

Na veler verzoek is het dan zover... onze weergaloze act van de Blues Brothers Revival  is nu ook LIVE te boeken! 
lees meer >>